Get 20% off your first purchase when you sign up

Elegant Style

1.Do you have a return policy?

Answer: Yes, you have 14 days to return your product if you are not completely satisfied. All Items must be returned in the condition it was received. If you receive an item that is damaged please inform us right away so we can resolve the issue promptly. When returning your package please add tracking. We are not responsible for lost packages also please pack your items properly we are not responsible for damaged returns unless the item was damaged upon delivery. Note: There is a 20% restocking fee on all orders that are returned to us defective free no exceptions! This cuts down on the misuse of our products. All defective products will be fully refunded including shipping cost if any will be returned to your method of payment.

2. How long will it take for me to receive my order?

Answer: It can take up to 7 seven days excluding holidays most packages will be delivered in 3-5 business days.

3. Do accept exchanges.

Answer: We do not accept exchanges.

4. How long does it take for my refund to process?

Answer: Please allow 7-10 business days for your refund to process.

5. Do you accept custom orders?

Answer: Not at this time

6. Do you offer wholesale orders?

Answer: Not at this time.

7. Is there a restocking fee?

Answer: Yes only if your item has passed the 14 days return policy.

8. Do you repair Jewelry?

Answer: We do not but if you received a damage item please inform us so we can take care of it for you. You must notify us immediately if you have receive a damaged item so we can send you a return label or you can request a full refund including your shipping cost.

9. Do you ship internationally?

Answer: Not at this time, we only ship within the united states.

10. Is my Account information safe through your website?

Answer: Our Website is secure and encrypted your information is safe and secure when you place an order through our website.